torsdag 24 mars 2011

HAR NÅGON SETT TONY!?!?!??



HAR NÅGON SETT TONY MATTSSON?

Han är försvunnen sedan i måndags kväll.
 
24-årige Tony Mattsson är försvunnen sedan natten till tisdagen. Han hade gått av skiftet på Stena-båten vid tolvtiden på måndagen och träffade sina arbetskamrater samma kväll för ett after work.
Tony skildes från sina vänner vid ettiden på Kungsportsavenyn. 20 minuter senare ringde han hem till sin flickvän/sambo och meddelande att han skulle åka eller gå hem.
Sista vittnet såg Tony utanför Babar klockan 02.20. Då nekades han tillsammans med några kompisar att komma in. Sedan dess har ingen hört av honom.
Familjen har anmält försvinnandet till polisen, som utreder i vanlig ordning. Efter uppmaning på facebook samlades ett 30-tal anhöriga och vänner för att gå skallgång onsdagen. De spred sig från Avenyn längs kanalerna, Trädgårdsföreningen och brofästena till Tonys bostad vid Backaplan och satte upp lappar med bild på den försvunne.
Sent på onsdagskvällen användes även spårhundar, som hade fått lukta på Tonys kläder, i jakten på spår efter honom.
– Vi befarar det värsta. Det är mycket olikt Tony. Han håller alltid kontakt med någon i familjen, säger Tonys anhöriga.

1 kommentar:

  1. heej! såg att du var vän med tony! jag är en barndomskompis till honom.. har lagt upp flera inlägg om honom i min blogg www.metrobloggen.se/MissSandraDee skall du på skallgången idag??? kram

    SvaraRadera